Hannover Messe

CeBit 2011

Vuoden 2014 Hannoverin messut jäivät ikimuistoisesti vierailijoiden mieleen. Syynä siihen oli Intia, joka oli messujen virallinen kumppanuusmaa. Henkeäsalpaava esitys avajaistapahtumassa sai katsojat unohtamaan, että istuivat vielä keväisen viileässä Hannoverissa. Lavalle ilmestyi tanssijoita ja artisteja eri puolilta Intiaa. Lähes varttintunnin pituisessa esityksessä näytettiin suuri kirjo tansseja, värikkäitä asuja, musiikkia ja akrobatiaa.

Hannoverin teollisuusmessut ovat alan johtavat kansainväliset messut. Messuille tulee vuosittain tuhansia teknologia-alan yrityksiä. Aiheita ovat mm. ympäristöteknologia, teollisuus ja mobiiliteknologia.

Myös muuten Hannover kuuluu Saksan johtaviin messukaupunkeihin. Messualuetta on kokonainen neliökilometri ja halleja on 25. Vuodessa Hannoverissa järjestetään 56 eri messutapahtumaa.

Katso tästä Intian upea esitys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>